Keuken Renovatie

Is uw keuken verouderd, uw smaak verandert of past uw keuken niet meer bij uw interieur? Het renoveren van de keuken is een uitstekende oplossing wanneer u aan vernieuwing of modernisering toe bent zonder dat u een compleet nieuwe keuken hoeft aan te schaffen.

Tijdens een gesprek kijken wij naar de huidige situatie en bespreken wij uw wensen. Is de basis van uw keuken in orde en wilt u het huidige interieur behouden, nieuwe fronten of een nieuw werkblad voor een nieuwe look? Of een deel van het interieur behouden en een deel vernieuwen? Uiteraard is dit geen probleem. Wij adviseren u op eerlijke wijze over aspecten als de huidige staat van uw keuken, de noodzakelijke- en optionele vernieuwingen en materiaalkeuze.

Bij de renovatie van keukens maken wij een  fotorealistisch ontwerp in een 3D tekenprogramma, zo kunt u de mogelijke transformatie van uw bestaande keuken op voorhand bekijken. Hierbij nemen wij ook de desbetreffende ruimte in beschouwing ter aanvulling van de renovatie om ervoor te zorgen dat er een harmonieuze samenvloeiing met de rest van uw interieur is.