Geen beren meer op de weg

Gepost op: 20-12-2020

Tijd om het anders te doen. Gestructureerd, geordend, ervaren en met een plan. 2021 een jaar om veranderingen door te voeren en ons team verder uit te breiden met:

Rob Brouwer

Wij beginnen met het samenvoegen van The Doors Utrecht en Bears Design. Hierdoor zal Rob Brouwer een actieve deelneming krijgen in Bears Design en brengt hij 42 jaar aan ervaring op het gebied van maatwerk en kasten in. Rob was voorheen eigenaar en oprichter van The Doors kasten op maat. Vanaf Januari zal Rob de leiding nemen binnen ons bedrijf over het productieproces en zal hij een adviserende rol in de verkoop hebben. Tevens zal Rob samen met Onno zich erop gaan richten om een team aan monteurs op te zetten voor diverse merken binnen de kastenbranche.

Peter Overbeek

Professionaliteit, creativiteit en management. Sinds enkele weken is Peter Overbeek een welkome toevoeging binnen ons bedrijf. Peter houdt zich vooral bezig met management en planning. Voorheen heeft Peter binnen het bedrijfsleven diverse management rollen bekleed bij de grootste grafische bedrijven. Ook is Peter diverse jaren actief geweest in de kledingbranche. Zo was Peter bijvoorbeeld één van de vaste ontwerpers binnen het welbekende merk G-Star kleding. Zijn creativiteit en gevoel voor vormen geven een frisse wind binnen onze ontwerpafdeling.

Ivo Verkuil

Gestructureerd en een plan. Per 4 Januari komt Ivo Verkuil ons team aanvullen als zijnde meewerkend Werkvoorbereider. Zodra een opdracht akkoord is zal deze direct door Ivo worden uitgewerkt in bestellingen en productietekeningen zodat de productie compleet en voorbereid kan worden opgestart. Hij zal tevens de kwaliteit bewaken tijdens de productie en u op de hoogte houden van de vorderingen.