Interieur Design

Onno Brouwer,

Bears Design is de plek waar ik mijn creatieve kant zijn gang kan laten gaan. Een kledingkast op maat, een keuken op maat of misschien wel een heel interieur ontwerp. Uiteraard altijd rekening gehouden met diverse factoren zoals ruimte, design, kwaliteit en ergonomie. Het is fantastisch om te zien hoe mijn collega’s, Wessel en Jeffrey een ontwerp weten te realiseren.

Lees meer

Interieur Design

Uw keuken op maat

Bij Bears Design worden alle keukens op maat in alle stijlen en volledig naar uw wensen gemaakt. Uw complete keuken wordt in eigen meubelmakerij met de hand gemaakt, dus de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Aangezien wij een bouw afdeling in huis hebben kunnen wij ook het voorbereidend werk zoals o.a. het leiding en elektra werk uitvoeren. Één communicatie punt voor een schitterend resultaat. Ondanks de vele pluspunten zijn wij voordeliger geprijsd dan een keukenzaak en garanderen wij u een vele malen hogere kwaliteit.

Lees meer 

 

 

Een badkamer naar wens

Een goed doordacht plan is bij het realiseren van een badkamer van groot belang. Alles op de juiste plaats en naar uw smaak en wensen ontworpen. Minstens zo belangrijk is de montage. Aangezien wij deze in eigenhand uitvoeren kunnen wij u de perfecte badkamer garanderen. Van ontwerp tot installatie goed geregeld en schitterend opgeleverd.

Lees meer 

 

Een kast op maat

Een kast die past, verzonken in de muur, van vloer tot plafond, van muur tot muur en onder een schuin dak. Of misschien wel een schitterend afgewerkt tv meubel of wandkast dat perfect bij rest van interieur past? Aan ervaring op het gebied van kasten ontbreekt het ons niet! Onno starte zijn carrière bij het merk The Doors die gespecialiseerd waren in kasten op maat. Hij heeft hier ruim 14 jaar ervaring opgedaan op het gebied van ontwerp, ergonomie en techniek.

Lees meer

 

Design deuren op maat

Bears Design heeft diverse design deuren in het assortiment om uw interieur pas echt af te maken. Hoe mooi kan een deur zijn? Nou, ontzettend mooi. Uiteraard worden de draaideuren en schuifdeuren op maat geleverd. Naast de mooie designs bieden de schuifdeuren vaak een praktische oplossing voor een draaideur die vaak in de weg kan staan op bijvoorbeeld een gang.

Bekijk de collectie

 

Interieur ontwerp

Altijd helemaal thuis in uw interieur. Wat zijn uw wensen? wat is de functie van de ruimte? Zo zijn er tal van factoren die erbij komen kijken om een goed interieur ontwerp te maken. Aangezien Bouw & Renovatie en Meubelmakerij een tak van Bears Design is kunnen wij zeer unieke interieurs ontwerpen en realiseren. Wat dacht u van LED verlichting in het plafond verzonken of een kast in de muur? Houten panelen met reliëf als wand decoratie of glazen wanden van vloer tot plafond. Allemaal unieke mogelijkheden die u niet standaard in een woonwinkel zult aantreffen.

Lees meer