Een badkamer op maat, inclusief de meubels...

Badkamers

Een goed doordacht plan is bij het realiseren van een badkamer van groot belang. Alles op de juiste plaats en naar uw smaak en wensen gemaakt. Wij hebben geen standaard badkamerlijn, daar zijn we iets te creatief en enthousiast voor. In plaats daarvan leveren wij exact wat u wilt. Wel of geen trend. Iedere badkamer wordt naar uw smaak ontworpen en met behulp van een geavanceerd tekenprogramma kunnen wij u een fotorealistisch ontwerp laten zien van het eindresultaat. Door de exacte ruimte tot op de millimeter na te tekenen kunnen we precies bekijken en overleggen wat past en wat niet.

Minstens zo belangrijk is de montage. Aangezien wij deze in eigen beheer uitvoeren kunnen wij u de perfecte badkamer garanderen. Van ontwerp tot installatie goed geregeld en schitterend opgeleverd.

 

Unieke badkamermeubels

Mooier en van hogere kwaliteit dan een standaard meubel. Iedere badkamer is anders en daarom zullen wij altijd unieke ontwerpen voor uw badkamer aanleveren. Alle meubels worden in eigen huis van de beste materialen gefabriceerd. Bij Bears Design komt u bijna altijd beter uit qua prijs en gegarandeerd op het gebied van kwaliteit.