Een vriendelijk keukenblad

Composiet werkbladen

Wanneer u kiest voor een composiet werkblad zijn er zeer veel en uiteenlopende kleuren en afwerkingen mogelijk. Wij werken vaak met de werkbladen van Silestone omdat deze bladen voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts bestaan. Deze eigenschap zorgt ervoor dat er een buitengewoon hard blad ontstaan. Daarnaast is Silestone het enige merk wat een werkblad van kwarts met bacteriële bescherming aanbiedt.

Naast de vele kleuren die zij leveren zijn er drie verschillende afwerkingen mogelijk.

Suede

Silestone

De Silestone Suede afwerking is een oppervlak met opvallende textuur die zacht aanvoelt. Dit geeft een luxueuze uitstraling en een prachtig resultaat. De belangrijkste kenmerken zijn een luxe matte afwerking, hoge vlekbestendigheid, een opmerkelijk zachte textuur voelbaar bij aanraking en een kleurvast kleurenpallet. Er is geen aanvullend impregneermiddel of vlekstop nodig. Silestone Suede heeft een prachtige afwerking, is beschikbaar in 30 verschillende kleuren en de afwerking is ideaal voor toepassing in werkbladen en betegeling.

 

Gepolijst

Silestone

De klassieke afwerking voor Silestone kwartsoppervlakken. De uitstraling die tijdloos is. Met zijn glanzende gepolijste afwerking blijft Silestone’s originele blad onverminderd populair. Van het zuiverste wit tot het diepste zwart. Deze diepe, zuivere oppervlaktebewerking toont de elegantie en helderheid van Silverstone kwarts. De werkbladen in gepolijste afwerking is in alle kleuren verkrijgbaar.

 

Volcano

Silestone

Volcano is een rustieke, zachte afwerking die vriendelijk aanvoelt. Volcano is de meest ruwe Silestone afwerking.