Een kast op maat levert u extra ruimte op

Kast met schuifdeuren

Bent u op zoek naar een stijlvolle kast met een moderne of juist klassiekere uitstraling? Geheel naar uw wensen en comfort biedt Bears Design schuifdeurkasten met een zeer breed scala aan ontwerpen en mogelijkheden. Binnen het assortiment kunt u kiezen uit glazen, houten, mat of hoogglans panelen in verschillende kleuruitvoeringen. Een op maat gemaakte schuifdeurkast biedt veel mogelijkheden voor zowel grote als kleinere ruimtes in uw huis. Van muur tot muur of van vloer tot aan het plafond, de ruimte wordt optimaal benut. Met een interieur dat eveneens naar uw wensen wordt ontworpen, creëren wij een persoonlijke en vriendelijke kast.

De schuifdeurkasten die we bij Bears Design in eigen meubelmakerij produceren, hebben een garantie van 15 jaar.

 

Altijd de juiste uitstraling

Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u de uitstraling van uw kledingkast kunt afstemmen op de rest van uw interieur. Er zijn verschillende mogelijkheden qua omlijsting van de schuifdeuren en meer dan 10 verschillende afwerkingen en frezingen voor de klassieke schuifdeuren.

 

klassieke-kast

Kasten onder een schuin dak

Onder het schuine dak bevindt zich een hoop opbergruimte die vaak niet optimaal wordt benut. Bears Design maakt echter kasten op maat tegen, of onder de schuine kap. Op deze manier kunt u iedere ruimte optimaal benutten.

Schuine kasten wand