Op maat en iedere gewenste kleur

kast met draaideuren

U zoekt een kast die optimale opbergruimte biedt en overal geplaatst kan worden? Bears Design creëert kastwanden met draaideuren in alle mogelijke kleuren. Zowel in zijde- of ultramoderne hoogglans. De op maat gemaakte kast met een mooie designlook kan alles aan; zo diep, hoog of breed als u wenst, wij creëren uw opbergruimte.

Voor het binnenwerk raden wij een 25mm interieur aan die garant staat voor kwaliteit. Uiteraard maken wij een indeling op maat, geheel naar uw wensen en behoeften.

 

Lade in het front of achter de deuren?

Kast op maat

Laden in het front brengen een mooie afwisseling en lijnenspel. Uiteraard een kwestie van smaak omdat een kast met strakke uitstraling juist wordt onderbroken.

 

Greeploos of juist met grepen?

Welke uitstraling wilt u aan de kast geven? Deuren kunnen zowel met greep als geheel greeploos zijn. U heeft keuze uit meer dan 300 verschillende grepen. Wanneer u kiest voor een greeploze kast, voorzien wij de deuren van ‘Push to Open’ systemen. Hiermee kunt u met een zacht duwtje de deuren openen en sluiten. Zoals u in de onderstaande afbeelding kunt zien heeft de keuze wel of geen grepen een behoorlijke impact op de uitstraling van uw kast.

Designkast op maat

Design kast op maat

Uw draaideurkast echt op maat

Het is geen enkel probleem om een draaideurkast tegen of onder een schuine kap te maken. Afhankelijk van de specifieke kenmerken van de ruimte, is het mogelijk dat wij u echter wel aanraden om schuifdeuren in overweging te nemen. Vanuit ergonomische- en praktische overweging vormen wij een advies en laten wij u graag het verschil zien.

Kast op maat

Interieur op maat

Omdat wij uw draaideurkast op maat maken in eigen meubelmakerij zijn de keuzes in het interieur vrijwel onbeperkt. Wel dient er rekening te worden gehouden met de zogenaamde ‘ideale maten’. Zo heeft een gemiddelde hanghoogte een tussenmaat van rond de 110 cm en een lang hanggedeelte rond de 140 of 170 cm. De tussenmaat van twee planken bedraagt rond de 34 cm.

Kasten op maat

Kasten op maat