Hoek Oplossingen

Wanneer u zelf heeft zitten stoeien met een keukenschets begrijpt u vast wat wij bedoelen. Altijd weer die hoek! Hoe kunnen we dat nou praktisch oplossen? Regelmatig hebben wij zelfs van klanten vernomen dat zij het advies hadden gekregen om de hoek als loze ruimte te houden. Gelukkig hebben wij vijf verschillende oplossingen voor dit probleem die volstaan en uiterst praktisch zijn in gebruik. Omdat keukenbeslag snel in de prijs kan oplopen geven wij aan wat onze persoonlijke keuze in de situatie zou zijn en een eerlijk advies.

 

Space corner hoekkast keuken

De Space Corner is een innovatief design van Blum. Erg handig! U creëert hier een hoop toegankelijke ruimte mee. De Space Corner is een lust voor het oog en gaat samen met een bijbehorend prijskaartje.

 

magic corner, keuken hoekkast

De Magic Corner is wederom een mooi voorbeeld van innovatie. De werking is uiterst gemakkelijk, deurtje opentrekken en het systeem komt zelf uit de kast. De Magic Corner biedt hiermee een hoop bruikbare ruimte. Echter raden wij dit systeem niet aan als frontsysteem. Onze ervaring hiermee is dat op den duur de fronten gaan uithangen en niet meer netjes zijn uit te lijnen. De kast zwaar beladen zorgt er vrijwel direct voor dat het front niet meer netjes zal sluiten.

 

Keuken hoekkast Bears Design

Het Space Plateau systeem is een mooie en praktische oplossing voor een hoekkast. Zoals u kunt zien zit er niets aan het keukenfront bevestigd dus hoeven we ons geen zorgen te maken dat deze zal gaan uitzakken. Tevens werkt het systeem erg soepel. Met één handeling staat het Space Plateau voor uw keukenkast en kunt u gemakkelijk pannen pakken of opbergen. Omdat het systeem uit meerdere plateaus bestaat is echter wel sprake van wat ruimteverlies in de kast zelf.

 

Bears Design

In menig huishouden te vinden, de carrouselkast. Dit systeem is al tijden op de markt en heeft naar onze mening zijn beste tijd ook wel gehad. Dit systeem doet wat het moet doen en dat is goed zou je zeggen. De realiteit is echter anders. Deze kasten helpen al heel snel het aangezicht van uw keuken om zeep. Zwaar beladen zorgt dit systeem dat de twee fronten van de hoekkast op half zeven gaan hangen. Gaat uw voorkeur echter uit naar een carrouselkast zullen wij u daar uiteraard een eerlijk advies in geven.

 

Terug naar Keuken techniek