Over Bears

Bears Design is gebouwd op vertrouwen en openheid. Wat is uw budget? Gewoon een offerte ontvangen met heldere specificaties en prijzen is voor Bears Design de standaard werkwijze. Transparantie en overleg staan voorop. Wij halen ons plezier uit ons werk, door uw huis om te toveren tot een passend en uniek geheel.

Eerlijke adviezen, daar kunt u van op aan. Wij helpen u graag met uw project en houden zelfs de communicatie op gang met andere partijen die u erbij betrekt om te zorgen dat de hoogst mogelijke afwerking zal worden behaald.

Wij nodigen u graag uit om eens kennis te komen maken en te ervaren hoe wij zaken doen. U zult versteld staan van onze mogelijkheden!

 

Onno

Onno Brouwer geboren in 1986 te Nieuwegein heeft ondanks zijn jonge leeftijd al 14 jaar ervaring in de meubelmakerij. In het familiebedrijf heeft Onno de belangrijke aspecten van het vak geleerd die hij breed weet in te zetten in de praktijk. Onno is oplossingsgericht en biedt een luisterend oor, denkt mee met de klant. Niets is te gek en alles is mogelijk. Onno combineert creativiteit met gedurfd ondernemerschap dat ervoor zorgt dat hij altijd het gewenste doel weet te behalen.