Over Bears

Bears Design is gebouwd op vertrouwen en openheid. Wat is uw budget? Gewoon een offerte ontvangen met heldere specificaties en prijzen is voor Bears Design de standaard werkwijze. Transparantie en overleg staan voorop. Wij halen ons plezier uit ons werk, door uw huis om te toveren tot een passend en uniek geheel.

Eerlijke adviezen, daar kunt u van op aan. Wij helpen u graag met uw project en houden zelfs de communicatie op gang met andere partijen die u erbij betrekt om te zorgen dat de hoogst mogelijke afwerking zal worden behaald.

Wij nodigen u graag uit om eens kennis te komen maken en te ervaren hoe wij zaken doen. U zult versteld staan van onze mogelijkheden!

 

Onno

Onno Brouwer geboren in 1986 te Nieuwegein heeft ondanks zijn jonge leeftijd al 20 jaar ervaring in de meubelmakerij. In het familiebedrijf heeft Onno de belangrijke aspecten van het vak geleerd die hij breed weet in te zetten in de praktijk. Onno is oplossingsgericht en biedt een luisterend oor, denkt mee met de klant. Niets is te gek en alles is mogelijk. Onno combineert creativiteit met gedurfd ondernemerschap dat ervoor zorgt dat hij altijd het gewenste doel weet te behalen.

*Tijdelijke foto

Jesse

Met zijn lengte van meer dan 2m letterlijk onze lieve Beer! Jesse staat garant voor een kaarsrecht lijnenspel in het werkstuk. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij een beer van een vent en doet hij wat weinig oudere vakmannen hem nadoen! Hij werkt het liefst alleen op locatie zodat niemand hem voor zijn voeten loopt! Ook de lens van de camera zoekt Jesse de rechte lijnen op. In zijn vrije tijd gaat deze grote beer het liefst terug de natuur in om een mountainbike trail te ontdekken.

*Tijdelijke foto.

Jennifer

Jennifer, alweer bijna 2 jaar bij ons en inmiddels bijna afgestuurd op het Jan Des Bouvrie College! Nog even haar eindstage (bij ons) afronden voor de formaliteiten en dan zal zij ons full-time gaan ondersteunen. Jennifer weet als geen ander uw wensen om te zetten naar een prachtig ontwerp. Ook is het geen enkel om probleem om uw gehele woning om te toveren naar een fantastisch geheel waarin alles past en op zijn plek valt. Zij help u graag verder met uw ontwerp.

Ivo

Het kleine ambitieuze welpje binnen ons team. Na zijn interieur opleiding heeft Ivo een kijkje genomen bij een van de grootste interieurbouwers van Nederland. Dit was echter niet wat hij zocht en hierdoor  besloot hij terug te gaan naar zijn roots. Ivo heeft een jaar tussen de bomen gelopen als werkvoorbereider op een kwekerij om daarna binnen ons team aan de slag te gaan als meewerkend werkvoorbereider. Hier kan hij zijn creativiteit kwijt en zet hij zijn planmatige skills in om uw project zorgeloos te laten verlopen. Samen met zijn collega’s op de werkvloer zorgt Ivo er mede voor dat alle projecten op tijd klaar staan om geplaatst te worden.

*Tijdelijke foto.

Milan Müller

Duitse kwaliteit van Nederlandse bodem! Met zijn passie voor het meubelmakers vak is Milan mede verantwoordelijk voor de productie. Samen met zijn collega’s zet hij tekeningen om in tastbare meubelstukken. Zijn oog voor detail zorgt ervoor dat kwaliteit altijd gegarandeerd is en de afwerking tot in de puntjes klopt. Van toiletmeubeltje tot keuken of een heel project, niets is hem te gek! Na een heerlijke dag op het werk besteed hij zijn tijd het liefst aan zijn andere passie. Zijn beeldschone vriendin!

*Tijdelijke foto. (Wel een leuk stel❤️)

Peter Overbeek

Alles in die Brandt! Brandt is dan het merk van de kantenband-machine in dit geval. Met geruime tijd ervaring op het gebied van management binnen de grootste grafische bedrijven is Peter de perfecte aanvulling binnen ons team. Peter zorgt voor orde en structuur binnen het bedrijf en houdt de planning nauwkeurig in de gaten.

*Tijdelijke foto.

Rob Brouwer

Met ruim 40 jaar ervaring is eigenaar Rob Brouwer dé expert als het gaat om interieurdesign. Met een uniek oog voor detail, passie voor het vak en bergen mensenkennis weet hij direct hoe hij jouw woning of ruimte de beste uitstraling kan geven. Niet zo gek, want hij heeft al ruim 10.000 kledingkasten en design schuifdeuren ontworpen en geplaatst in binnen- en buitenland. Met vele binnenhuisarchitecten als klant, weet Rob exact wat wel en niet binnen een ruimte past. Hij geeft dan ook graag advies en helpt mee om jouw wensen perfect te laten aansluiten op je woning of ruimte.